Voetbalacademie Lindeboom staat voor plezier en ontwikkeling van de spelers. 

Samen met SV Urk organiseren wij elke vrijdagmiddag circuittrainingen voor spelers van JO8 t/m JO12. Deze trainingen zijn bedoeld als 2e training naast de team training die spelers krijgen van hun eigen trainer. De trainingen bestaan uit verschillende techniek en partijvormen. 

 

Wat kun je verwachten?

  • Veel balcontacten, dribbels, acties en natuurlijk doelpunten
  • Enthousiaste trainers
  • Wedstrijdjes groot en klein  
  • Veel plezier!
  • Moderne trainingsmaterialen 

  Meedoen?

  Wil jij ook de fijne kneepjes van het voetbalspel leren en samen met anderen werken aan jouw voetbalskills?
  Dan is deze trainingscyclus echt iets voor jou!

  Meld je dan snel aan voor de volgende trainingscyclus. 

  1 Step 1
  Welke training
  keyboard_arrow_leftPrevious
  Nextkeyboard_arrow_right

  Trainersscholingen

  Siemen is groot voorstander van het breed opleiden van spelers. Dit betekent in de praktijk dat iedereen de kans moet krijgen dezelfde oefenvormen aangeboden te krijgen binnen één en dezelfde leerlijn. Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland (VTON) heeft hier in de afgelopen 10 jaar een app voor ontwikkeld, die al door meer dan 250 clubs in Nederland wordt gebruikt.

  Naast deze app heeft VTON een academie van waaruit scholingen en thema-avonden voor jeugdtrainers en kaderleden worden geven. Siemen is hoofdverantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van deze scholingen.

  Voor meer informatie ga naar:  VTON – VTON Academy

   

   

  Trainer

  Al snel nadat Siemen was gestopt met actief voetballen, was voor hem duidelijk dat hij trainer wilde worden, met als doel om teams te trainen in de top van het amateurvoetbal.

  Siemen is momenteel hoofdtrainer van Elburg SC. Bij deze mooie ambitieuze club uit Elburg is Siemen hoofdtrainer sinds 2019 en met nog een contract tot de zomer van 2023 ziet hij nog volop kansen om zichzelf en het team te ontwikkelen.

  Hoofd Opleiding Jeugd SV Urk

  Naast het trainen van diverse selectieteams binnen de jeugdopleiding van SV Urk is Siemen ook jarenlang actief geweest als Hoofd Opleiding (HO).

  Als HO heeft Siemen samen met de trainers en kaderleden van de jeugdopleiding van SV Urk de jeugdopleiding weten te ontwikkelen tot één van de beste amateuropleidingen van Nederland.

  In 2013 werd de jeugdopleiding  genomineerd voor de Rinus Michels award voor beste jeugdopleiding van Nederland.

  In 2018 behaalde Siemen ook het diploma HOA bij de KNVB.

  Momenteel is Siemen niet actief als HO, maar de passie en visie voor het opleiden van jeugdspelers is altijd bij hem aanwezig.